Av Fotboll Supporter - 29 mars 2013 08:00

Värhulta AIS - Fellingsbro Goif Slut

Arbogalaget kommer från en förluts senast mot SK91 (1-2) där man var bra med i matchen men man hade svårt att ta vara på sina chanser.

Tror på en jämn tillställning här där uddamålet avgör

Tips: 1-2

Slut 4-1 Hemmalaget hade större delen av matchen trots att man vilade 7-8 ordinarie man. Bortalagets enda mål kon på en straff efter att bollen tagit på en värhultahand.

Starkt av arbogalaget att vinna med sådana stora siffror och ändå ha många borta.

Av Fotboll Supporter - 25 mars 2013 21:04

Tre spelare från Avesta AIK:s juniorer är klara: Ali Karimi, Rezale Hossein och Ehsan Popai.
Och även Jones Algazoli är klar för klubben.

Taget från Norbergs sida

Av Fotboll Supporter - 23 mars 2013 21:46

SK91 - IFK Ekberga 1-2

Bortalaget kommer till spel utan 3 starka kort i backlinjen samt 2 mittfältare och ordinarie målvakt. Så inför dagen batalj så va det Sebastian Apablaza som fick ta på sig målvaktshandskarna.

När domaren väl hade blåst igång matchen så va det ekberga som va hetast och hade det mesta i första halvlek, även om 1-0 kom i baken efter ett fint anfall från hemmalaget. En stund efter så kvitterar ekberga och 5 minuter senare så nickar ekberga in 2-1 som även blev slutresultatet.

Ska tilläggas att andra halvlek så vad det SK91 för hela slanten. Hemmalaget fick sedan en straff med dryga 10 min kvar ,men som ekberga keepern räddade.

Första segern för det blåa.

Valskog - Medåker 4-0

En bra första halvlek där vi rullar boll, och äger både spelet och matchen. Ett snabbt mål från Arman satte tonen för resten av halvleken. Övertag Valskog både spelmässigt och resultatmässigt i första halvlek.
Skador på både Kevin och Conny L betydde att vi fick spela andra halvlek med endast en avbytare. En halvlek där vi försvarar vår ledning bra. Medåker får mer av spelet, men skapar få lägen och lyckas heller inte reducera.

Taget från Valskogs hemsida.

Al Salaam - Babylon 7-3

Storförlust för västeråslaget.

Forsby - IFK Lindesberg 0-3

Köpingslaget nollat här mot div 6 laget från örebrolänet. Får se om Forsby får igång maskineriet till seriepremiären. Laget har inte imponerat på försäsongen

Norberg/Högfors - Söderbärke GOIF 5-1

Norberg tar en stabil seger genom att tvåla dit dalalaget med hela 5-1.

Målen för hemmalaget: Owe Löwdahl 2, Rikard Molnar, Benjamin Larsson och Jones Algazoli.

Tillberga - Ransta 0-4

Storseger för ransta och man visar att man är på gång. Bortalaget visar att man är att räkna med då man spöar div 5 laget med 4-0 och det i underkant.

Av Fotboll Supporter - 22 mars 2013 08:04

23:e mars Lördag

SK91 Div 5- IFK Ekberga

På lördag så åker Ekberga till Hallstahammar för en träningsmatch mot SK91 som inte alls övertygat på försäsongen.

Bortalaget kommer till spel med ett par starka namn borta, speciellt i backlinjen då Ronny Ravna, Ask, och Jacke inte kommer till spel.

Surahammar - IFK Ekberga  2-2

Första halvlek så va det inte mycket att prata om, det var helt klart suras halvlek. Bortalaget kommer inte alls in i matchen och slår gång på gång felpassningar. Det som ärndå måste påpekas är att trots det dåliga spelet av ekberga så hade man gjort ett mål i första halvlek genom Ronnie Engvall som fick ta sig fram och placera in 1-2.

Bortalaget gick till halvlek med 1-2i baken.

Andra halvlek så är det ekberga som höjer sig rejält och som gång efter annan vinner bollen på mittfältet medans hemmalaget såg tröttkört ut.

2-2 kommer sen på en straff som Ronnie Engvall enkelt rullar in. I detta läget så va det ekberga för hela slanten som inte alls såg trötta ut utan pumpade på bra. Hemmalaget ska vara glada att matchen slutade oavgjort då ekberga hade bra len på sluten. Ska påpekas att surahammars målvakt va grym i denna match.

Skyrkebesked av ekberga som kommer bli farliga i div 6.

Norrby SK - Valskog 3-0

Hemma seger och valskogs andra raka förlust.

Forby FF - Hed IF 2-1

Forsby vinner med uddamålet mot seriekonkurrenten

Ransta lyfte sig direkt efter förra matchen som inte alls va någon höjdare. Bortalaget visar här att man kommer vara högt uppe i tabellen i div 6.

Falun FK U - Norberg/Högfors 6-1

Tvärnit för bortalaget  som fick enda målet på straff.

Av Fotboll Supporter - 15 mars 2013 11:00

Fredags matchen

Forsby FF - Hed IF

Tror på en jämn match här fast jag inte vet mkl om hemmalaget. När det gäller hed så vet jag inte mkt där heller mer än att jag tror att det säkert kommer slås långbollar upp på forwards.

Tips: 2-1

Lördags matcher

Surahammar Div 4- IFK Ekberga

Förra helgen vad det Assyriska som stod på schemat för bortalaget, och det blir inte lättare denna helg då Surahammar står för motståndet, Sura liksom Assyriska gick upp från 5an till 4an i år. Även om  Ekberga gjorde en bra match förra helgen så måste man fortsätta pumpa på och tro på det spel man har även om det står en div 4 motstondare på andra sidan.

Värt att nämna är att Ekbergas nyförvärv (Daniel Lundberg) möter sitt gamla lag som han lämnade till denna säsong, räkna med ett par kängor där.

Tips: 3-2

Tillberga Div 5 - Ransta

En bra och en dålig match av Ransta. Tror laget rycker upp sig till denna match och vinner med 1-3

Tips: 1-3

Falun FK Div 5 Dalarna - Norberg/Högfors

Oj här är det svårt att veta vart man har Norberg, vinst senast 2-4 men mot fagerstas juniorer som jag trodde skulle vara bättre, så jag vet inte alls om bortalaget va bra den matchen eller om det va fagersta som inte va bra. Men här mot Falun FK? Absolut inte, men Falun kommer säkert inte ställa upp med alaget. Ärligt talat så tror jag det är halva juniorlaget som kommer till spel.

Tips: 4-1

Norrby SK Div 5 - Valskog

Andra matchen för Valskog och det mot Norrby som är svårslagna hemma. Blir för tungt för bortalaget tvärstopp här?!.

Tips: 4-1

Av Fotboll Supporter - 10 mars 2013 22:10

Tortuna - Ransta 1-1

Hörde från olika håll att denna match va avslagen och varken tortuna eller ransta kom upp i den nivå man är vana att se dom i, men som sagt va så är detta bara inledningen av säsongen och jag tror nog lagen spelar upp sig.

Assyriska - IFK Ekberga 2-0

En bra match i kylan av bägge lagen men som många trodde så va det hemmalaget som hade mestadels av bollen i början. Men med ett bra mittfält samt stabilt försvar så fick inte hemmalaget sså många chanser, undantaget en bicicleta som gick straxt utanför ekbergas stolpe.

Men bortalaget va bra med i matchen och hade ett ribbskott som nog hade dömts mål med linjedomare. 0-0 i paus dock.

Andra så va det bortalaget som hade första 15min och assyriska såg sega ut. Men med 20 kvar så får hemmalaget ett mål, och stora protester i bortalaget då man menar att assyriskaspelaren slog in bollen med handen, men mål dömt.

Efter det så kom även 2-0 som ett brev på posten då assyriskaspelaren fick mata på ett skott utifrån som inte alls såg otagbart ut.

Ser man på helheten på matchen så hade ett oavgjort resultat varit rättvist, men som sagt var så är det målen som räknas.

En bra match av bortalaget fast man förlorade.

Av Fotboll Supporter - 9 mars 2013 17:40

Skultuna - VSK U 4-0

Bortalagets första match med en del nya ansikten föll med 4-0 efter att ha 0-3 i baken efter första halvlek. 4-0 ska laget inte deppa så mycket för då det va första matchen mot ett bra lag dessutom.

VSK kommer säkert sp7ela upp sig allt eftersom, så det är bara att glömma denna match och lägga fokus på nästa.

SK91 - Värhulta 2-1

En avslagen match där bortalaget hade ett antal frilägen som man kunde ha punkterat matchen men inte lyckades. Värhultas enda mål gjordes på hörna där nyförvärvet från medåker (Peter Eriksson) slog en hörna som mittfälltskuggen Mikael Ivarsson kunde nicka in.

Gideonsberg - FC Sporting 4-1

Sportings andra match och andra förlust. Bortalaget kommer få det svårt i div 6 om man inte lyckas värva in ett par spelfördelare, för det är inte mycket till ordnat spel för västeråslaget.